Vores lifte

Lifte til alle opgaver

til privat og erhverv

PROLIFT.DK  er Danmarks første liftudlejning med online booking. Vi tilbyder innovative sikkerhedsløsninger med certificerede og sikkerhedsgodkendte lifte, samtidig med, at du får personlig rådgivning til konkurrencedygtige priser. Vi leverer liften til dig, sætter den op og viser, hvordan du løser opgaven. Alt sammen til en fast lav pris!

Vi er Danmarks online liftudlejning!

1.Nem online booking
2. Komplet lav pris inkl. levering
3. Vi sætter liften op og viser dig, hvordan du løser opgaven!

Kunden kommer først

Vi sætter kunden og opgaven først. Vi er stolte af at kunne tilbyde personlig rådgivning og indføring af sikker drift af alle vores lifte og sikkerhedsløsninger. Når vi tager ud på en opgave er det langt mere end en transportopgave. Vi træffer kunden i øjenhøjde og finder sammen den bedste måde at løse opgaven på. Vi stiller liften op på det valgte sted og viser hvordan den betjenes. Vi kører ikke igen før vi kan se, at opgaven kan, og kommer til at blive løst. Hvis det skulle vise sig at liften alligevel ikke kan løse opgaven tager vi den med og finder en som kan. Alt i samråd med kunden!

PERSONLIG RÅDGIVNING & transport

Vi transporterer lifte ud til private og erhversdrivende på hele Sjælland. Du kan også selv hente liften på vores HQ i Hedehusene, men pga. de krav, der stilles til sikker transport ser vi helst at vi transporterer lifte ud til alle vores kunder. På denne måde er du som kunde også langt bedre sikret mod, at der aldrig opstår tvivl omkring betjening og sikker drift, som forsinker arbejdet.

LIFTEN SOM FALDSIKRINGSPLATFORM

Ved enkelte opgaver er tilgangen til arbejdsområdet ikke at stå i en liftkurv. F.eks ved arbejde på rygninger og tag er det langt mere effektiv at have mulighed for at bevæge sig frit ude på taget. Tidligere var den bedste løsning at stille stilladser op rundt om hele taget, men dette er både tidkrævende og dyrt. Hos os kan du booke en faldsikringspakke fra Würth sammen med hver lift. En faldblok fæstes i liftkurven og er tilknyttet en ergonomisk H-sele som personen på taget har på. Faldblokken virker som en sikkerhedssele der automatisk ruller ind og ud og stopper ved ryk. Med et stabilt ankerpunkt over hovedet vil den eller de som arbejder på taget altid være sikret mod faldulykker.

NEM OVERSIGT OVER UDGIFTERNE

Ved booking ser du hurtigt hvilke tilvalg som passer sammen med dit valg af lift og den totale pris inkl. moms udregnes med det samme. Erhvervskunder kan booke og modtage en faktura med det samme eller oprette en bruger og modtage en samlet faktura på månedsbasis. Alt sammen for den bedst mulige oversigt.

NEM ONLINE BOOKING

Hos os danner du hurtigt overblik over tilgængelige lifte og hvornår de er ledige for din opgave. Liften kan bookes direkte og du slipper for at vente på tilbagemelding. Du ser også alle omkostninger med det samme og det er ingen skjulte gebyrer. Du vælger selv betalingsmåde (kort, mobil eller faktura) og hvis du har spørsmål er vi tilgængelige 24/7 på telefon, chat eller mail.

Forholdene omkring COVID-19

Vi støtter kampen imod spredning af smitte. Som følge af myndighedernes retningslinjer vedrørende COVID-19, har vi indført procedurer som skal sikre, at vi efterlever disse og sikkert kan gennemføre vores arbejde. Selvom vi er glade for et ordentlig håndtryk bliver vi nødt til at tage godt vare på hinanden. Vi vinker og smiler på afstand og alle vores lifte leveres ud til kunder efter, at alle kontroller, betjeningspanel og berøringssoner er blevet sprittet af. Vi opfordrer vores kunder til at gøre det samme mellem hver person som skal benytte liften samt inden aflevering. Sammen holder vi Danmark sikkert kørende!

Kontakt os

Har du spørgsmål til booking af lifte, eller er du i tvivl om vores type af lifte passer
til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Hovedgaden 532E
2640 Hedehusene

+45 31 24 18 79

kontakt@prolift.dk

Scroll til toppen
2241536
1. ELASTICO PLUS-FALDSIKRINGSSELE
Ergonomisk sikkerhedssele med elastikstropper i brystområdet og øjeforlænger bagpå
EN-standard: 361
Beskrivelse:
• Elastiske stropper i brystområdet sikrer fremragende komfort og maksimal bevægelsesfrihed
• Komfortabel bagpolstring – nem at tage på
• Øjeforlænger bagpå (længde 50 cm)
• Seleøje bagpå iht. EN 361
• To brystløkker som seleøjer iht. EN 361
Faldblok
2. FALDBLOK 6 M WEBBÅND KOMPAKT TRACTEL
Kompakt letvægts faldblok med faldstopdæmper

For alle med behov for en liten lett og kompakt faldblok

Beskrivelse

• Maks total vægt 150 kg 
• 6 m båndlængde 
• Med faldstopdæmper 
• Opgraderet faldstopdæmper ESD 
• Komplet med karabinkrog 
• Vægt 2,2 kg 
• CE-mærket EN 360 
• For vertikal og horisontal brug.
M18_UBL-0--Hero_2
Milwaukee® Trueview™ M18™ LED INSPEKTIONSLYS TIL LIFTMONTERING
Liftlampe med 2 x spotlys med 2 500 Lumen og 9.0 Ah RedLithium High Output batteri for op til 6 timers driftstid.
M18_SAL-502B--Hero_01
Milwaukee® Trueview™ M18™ ARBEJDSLAMPE PÅ STATIV
Opgaveorienteret områdebelysning på stativ med 2 000 Lumen og 5.0 Ah RedLithium batteri for op til 10 timers driftstid
M18_ONESLSP-501--Hero_2
Milwaukee® Trueview™ M18™ ARBEJDSLAMPE PÅ STATIV

Hybrid batteridrevet/elektrisk anlægsbelysning på 2 200 Lumen med 12.0 Ah RedLithium High Output batteri for op til 16 timers driftstid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.